Heb je een vraag
voor onze fractie?

Stuur een e-mail naar
mail@vvdbrunssum.nl

Ontmoet nummer 6 Milan Mevis.

Centrum.

Mijn naam is Milan Mevis en ik ben 24 jaar oud. ik ben een zogehete stapelaar (VMBO-MBO-HBO-Master); wat betekent dat ik op het laagste niveau begonnen ben (MBO) en momenteel in de afrondende fase van mijn Master in International Supply Chain Management zit. Naast mijn studie ben ik actief als reservist (Parttime militair) bij het Korps Nationale Reserve bij het Joint Forces Command in Brunssum.

Ik wil mij graag inzetten voor de inwoners van Brunssum. Met name wil ik mij focussen op veiligheid; de laatste jaren zag je vaak dat er zich incidenten hebben afgespeeld in Brunssum, iets dat de komende jaren aangepakt moet worden. Dit wil ik bereiken door te pleiten voor meer investeringen in Jeugd & Jongerenwerk (CMWW); deze professionals leveren goed werk om te voorkomen dat jongeren afglijden naar de criminaliteit. Daarnaast is belangrijk dat we inzetten op handhaving door meer te investeren in BOA capaciteit en camerabewaking; welke preventief kan werken in wijken waar het soms onrustig is en als er incidenten plaatsvinden deze door camerabeelden makkelijk op te sporen zijn.

Ook moet er meer aandacht komen voor wateroverlast in Brunssum. Afgelopen zomer viel te zien dat het soms misging in omliggende gemeentes waar vele straten/wegen blank stonden. Als reservist zag ik van dichtbij wat voor vernietigde werking deze overstromingen hadden op huizen en bedrijven. In Brunssum merk je ook dat bij heftige regenval het rioleringssysteem het niet aan kan een voorbeeld van plek waar vaker mis gaat bij heftige regenval is de Akkerstraat en Wijenweg in Treebeek waar te veel water zich ophoopt. We moeten ervoor zorgen dat er meer afwatering komt op deze plekken zodat we veel leed kunnen voor komen bij onze inwoners.

#Brunssum #VVD

Scroll naar boven