Heb je een vraag
voor onze fractie?

Stuur een e-mail naar
mail@vvdbrunssum.nl

Ontmoet nummer 4 Giovanna Di Palma.

Kruisberg.

Wie ben ik

Mijn naam is Giovanna Di Palma, 36 jaar, gelukkig getrouwd met Salvatore Spallitta. We hebben 3 fantastische kinderen en hondje Kira.

Liefdevol, positief, vrolijk en empathisch zijn woorden die mij kenmerken, maar ik kan ook heel direct en met de juiste hoeveelheid temperament opkomen voor bepaalde overtuigingen. Niets is onmogelijk waardoor ik altijd in oplossingen en kansen denk.

Als 20 jarige startende horeca onderneemster heb ik vroeg vele leerzame en, met momenten, ook pijnlijke lessen gehad. Lessen die mij hebben gemaakt tot wie ik nu ben en me uiteindelijk, stap voor stap gebracht hebben naar een volgende fase in mijn leven.

Een nieuw hoofdstuk met elkaar!

In al die jaren heb ik mij op veel manieren kunnen bewijzen en ik hoop dat dit niet onopgemerkt zijn gebleven voor mijn familie, vrienden, collega’s, de verenigingen, basisschool en gasten. Doorzetten en altijd proberen positief te blijven is mijn motto. Alsook de flexibiliteit om te kunnen omdenken als dat nodig is voor de best mogelijke uitkomst. Dat geeft mij kracht en laat zien dat we vaak meer kunnen bereiken dan we zelf beseffen. Samen kunnen we veel mooie dingen bereiken!

Ondanks dat ik gewoon simpel en gelukkig mijn leven leidde en me op vele manieren inzette voor de gemeenschap heb ik tot voor kort altijd een grote afstand gevoeld met de (lokale) politiek. Iets dat achteraf gezien onterecht is, want de VVD Brunssum geeft mij de kans en staat open voor mijn eigen persoonlijke inbreng en mening. Afgelopen jaar is het per toeval tijdens een gesprek geweest dat dit balletje de juiste richting oprolde. Als ik geweten had dat “dit, zo werkte” Had ik al eerder stappen gezet, maar tevens geloof ik ook dat alles zijn tijd heeft en door deze “ervaring” en de daaropvolgende gesprekken in de diverse wijken van Brunssum besef ik maar al te goed dat dit ook speelt bij vele Brunssummers.

Hier wil ik graag de verbinding leggen. Ik wil dat de “afstand” tussen politiek en bewoners zo klein wordt dat niemand meer een afstand voelt of ervaart! “Wij samen” kunnen allemaal een positieve bijdrage leveren.

Ik heb een diep respect voor de mens, natuur en dier, maar ook voor de spullen van elkaar. Als we meer naar elkaar zouden kijken in wat de positieve bijdrage van een ieder kan zijn i.p.v elkaar in hokjes te stoppen door bijvoorbeeld afkomst, leeftijd, politieke kleur, studie die behaalt is of welke status of naam er aan je gekoppeld is, zou dit voor meer respect en samenhorigheid zorgen.

Als we weer meer zouden doen waar de kracht en de passie van eenieder ligt en waar we zelf gelukkig van worden i.p.v. de prestatiedrang voelen die er is ontstaan doordat we onszelf telkens weer opnieuw voor iemand moeten bewijzen zou dit ook veel meer rust en geluk brengen in al onze levens. Vanuit die gedachte, samen met mijn energie en positiviteit, wil ik mezelf graag laten zien in de Brunssumse politiek.

Naast de huiskamer die ik gecreëerd heb waar iedereen welkom is en iedereen zichzelf kan zijn en gewoon fijn kan genieten, kan ik nu eindelijk mijn passie verder uitbreiden naar het gewoon ”zijn” van wie ik ben; een levensverbeteraar voor een gezamenlijke, mooie en harmonieuze gemeenschap!

Een nieuw hoofdstuk met elkaar.

Stem daarom lijst .3 # 4 Giovanna Di Palma

Voor meer informatie over wie ik ben, waar ik me mee bezig houd en waar ik nog meer voor sta, volg mijn persoonlijke facebook pagina, instagram page en vvdbrunssum site.

Verder wens ik iedereen een Mooie internationale vrouwendag!

Mag de zachtheid en het multitasken van alle vrouwenenergie in kracht toenemen zodat er weer een balans ontstaat! Liefs Giovanna

Scroll naar boven