Heb je een vraag
voor onze fractie?

Stuur een e-mail naar
mail@vvdbrunssum.nl

Ontmoet nummer 3 Tim Theunissen.

Hofpoel.

Ik ben Tim Theunissen en woon samen met mijn dochters Liss & Yuna op korte afstand van ons centrum. In het dagelijks leven ben ik als eigen ondernemer actief binnen R&T Vastgoed en als vice-voorzitter bij BSV Limburgia. Als vader van 2 prachtige dochters wil ik mij de komende periode met volle overtuiging in gaan zetten voor een Brunssum dat klaar is voor de volgende generaties.

De afgelopen periode zijn we de wijken van Brunssum ingegaan en hebben veel interessante gesprekken met bewoners gevoerd. Het is goed om te merken dat inwoners over het algemeen graag in Brunssum wonen. Toch zien ze nog genoeg plekken voor verbetering, onder andere op het gebied van (verkeers)veiligheid, groenonderhoud en de leegstand in het centrum. Zaken waar ik graag en met volle overtuiging mee aan de slag ga.

Persoonlijk vind ik het ook ontzettend belangrijk dat kinderen en leerkrachten in Brunssum in goede omstandigheden en in een veilige omgeving kunnen leren en werken. Op veel plekken is het in de zomermaanden in deze gebouwen veel te warm. We gaan aan de slag om verkoelende maatregelen te treffen, zodat onderwijs in een goed binnenklimaat mogelijk is. Ook de verkeersveiligheid rondom scholen is ontzettend belangrijk. Mede hierdoor hebben wij onlangs artikel 43 vragen aan het college gesteld over de verkeersveiligheid op de Wilhelminastraat als aanloopstraat naar de Brede School Centrum.

De komende jaren ga ik graag als uw volksvertegenwoordiger in de gemeenteraad aan de slag. Samen met collega VVD’ers en ook samen met de overige partijen. Samen aan de slag om Brunssum een bruisende, maar ook veilige plek te laten zijn. Een plek waar ondernemers de vrijheid hebben te ondernemen en waar burgers graag wonen, werken en recreëren.

Kies daarom op 14, 15 of 16 maart lijst 3, nummer 3 Tim Theunissen.

Scroll naar boven