Heb je een vraag
voor onze fractie?

Stuur een e-mail naar
mail@vvdbrunssum.nl

Ontmoet nummer 2 Frank Joosten.

Hokkelenberg.

Wie is Frank Joosten

Ik ben Frank Joosten; al meer dan 30 jaar getrouwd met Manuela en woonachtig in het centrum van Brunssum. Onze beide kinderen zijn inmiddels afgestudeerd en werkzaam in het bedrijfsleven en de medische wereld. In het dagelijks leven ben ik beleidsadviseur binnen het sociale domein en heb ik een eigen eenmanszaak op het terrein van bedrijfsadvisering en (persoonlijke) ontwikkeling.

In 2013 ben ik politiek actief geworden binnen de Brunssumse VVD. In 2014 ben ik voor een periode van 4 jaar wethouder geworden en vervolgens 4 jaar fractievoorzitter in onze Brunssumse gemeenteraad.

Brunssum is een fijne gemeente met prachtige mensen. Voor veel Brunssumers is het niet vanzelfsprekend om op eigen kracht en zelfstandig deel te nemen aan de samenleving. Ik heb dit vooral ervaren door mijn jarenlange ervaring binnen de sociale werkvoorziening en participatie. Daarom is het van het grootste belang dat we er als samenleving voor zorgen dat mensen in hun kracht worden gezet om de kansen die er voor hen liggen, dat deze ook benut worden. Voor wie dit niet is weggelegd moet er een goed en volledig vangnet zijn.

Omdat de Brunssumse VVD een echte volkspartij is hebben we aandacht en zorg voor iedereen. Ik maak mij grote zorgen over het nog steeds zeer grote aantal kinderen dat in onze stad in armoede opgroeit. Die armoede werkt verlammend voor de ontwikkeling van kinderen en we moeten er alles aan doen om de effecten van armoede op kinderen zoveel mogelijk weg te nemen of te dempen. Met name hieraan wil ik in de komende 4 jaren nadrukkelijk aandacht aan gaan besteden, want hier hebben we in Brunssum nog een lange weg te gaan.

Daarom vraag ik om uw vertrouwen om weer mijn bijdrage te mogen leveren aan ons Brunssum en haar mensen.

Stem op 14, 15 en 16 maart: lijst 3, nummer 2, Frank Joosten

Scroll naar boven