Heb je een vraag
voor onze fractie?

Stuur een e-mail naar
mail@vvdbrunssum.nl

Maak kennis met #20: Erik Koppe.

Op de Vaard.

Mijn naam is Erik Koppe, 61 jaar en na veel omzwervingen sinds 1981 woonachtig in het centrum van Brunssum. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen waarvan er inmiddels twee studeren en een op het Atheneum zit.

Ik ben bijna 40 jaar actief in het bedrijfsleven (voornamelijk ICT) en bijna 30 jaar actief geweest als politicus waarvan 14 jaar als raadslid/wethouder in Brunssum en bijna 16 jaar als statenlid/gedeputeerde. In verschillende rollen als volksvertegenwoordiger/bestuurder ben ik verantwoordelijk geweest voor financiƫn, organisatie, wegen/verkeersveiligheid (o.a. de aanleg van de Buitenring Parkstad Limburg, (milieu)handhaven (Edelchemie) en duurzaamheid. Daarnaast ben ik al vele jaren maatschappelijk actief waaronder Schutterij Sint Gregorius de Grote.

Jaren geleden mocht ik als lijsttrekker aan de basis staan van de VVD in Brunssum en ik heb mij sindsdien op vele manieren voor Brunssum ingezet en zal dat graag blijven doen. De kracht van de VVD in Brunssum is de vriendschap en eenheid die wij samen uitstralen. Laten wij Brunssum samen vooruit duwen.
Ik vind het een eer om als lijstduwer van de VVD Brunssum een bijdrage te mogen leveren aan een goed verkiezingsresultaat en ik ben tevens bereid om zitting te nemen in de gemeenteraad als het aantal stemmen daartoe aanleiding geeft.
Iedereen die mij kent weet dat ik mij voor 100% inzet voor een (hart)veilig Brunssum.

Stem daarom op 16 maart, Lijst 3: VVD Brunssum #20 Erik Koppe.

Scroll naar boven