Heb je een vraag
voor onze fractie?

Stuur een e-mail naar
mail@vvdbrunssum.nl

Maak kennis met #17: Job Mevis.

Op den Haan.

Mijn naam is Job Mevis, 19 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Brunssum aan de Dorpstraat bij de Oude Markt. Hier woon ik met veel plezier en voel mij dan ook een trotse Brunsummer!

Sinds 2017 ben ik actief binnen de Brikke Oave. Hier ben ik gestart in de afwaskeuken. Al snel merkte ze bij de Brikke Oave dat ik graag in ben voor een praatje en gezelligheid. Waardoor ik rap doorgroeide naar de bediening. Na bijna 5 jaar zit ik nog helemaal op mijn plek. Mensen voorzien van een beleving en een grote glimlach is voor mij dan ook het beste gevoel. Bovendien ben ik op dit moment druk doende om mijn opleiding richting horeca management af te ronden.

Thuis ben ik opgegroeid in een groot gezin met 3 zussen. Zowel mijn ouders als zussen zijn altijd heel actief geweest in Brunssum. Zo kennen jullie mijn zussen Lieke & Carmen wellicht vanuit het Preuvenemert op de Oude Markt.

Lieke is bovendien al 5 jaar getrouwd met Jaimy van Dijk. Toen Jaimy lijsttrekker werd, was dat voor mij een extra reden om juist nu mijn steentje bij te dragen aan een nog mooier Brunssum.

Mijn doel is om de Brunssumse burger nog trotser te laten zijn op onze gemeente en ervoor te zorgen dat er genoeg te beleven is voor jongeren.

Stem daarom op 16 maart, Lijst 3: VVD Brunssum #17 – Job Mevis.

Scroll naar boven