Heb je een vraag
voor onze fractie?

Stuur een e-mail naar
mail@vvdbrunssum.nl

Maak kennis met #16: Roan Smeets.

Vijverpark.

Mijn naam is Roan Smeets, 23 jaar en ook al zo lang woonachtig in Brunssum. Sinds 2020 zit ik in het hoofdbestuur van jongerenorganisatie van de VVD (de JOVD).

Vanuit mijn rol probeer ik liberale jongeren te enthousiasmeren om betrokken te raken bij de politiek en natuurlijk de JOVD in het bijzonder. Daarnaast ben ik student materiaalkunde op Zuyd Hogeschool.

In Brunssum heb ik mij altijd enorm thuis en betrokken gevoeld. Niet in de laatste plaats omdat je betrokken mensen in Brunssum vaak blijft tegenkomen. Of het nou bij de Judoclub Brunssum is, waar ik vroeger lid van ben geweest, de fitness of de politiek. Je komt elkaar altijd weer tegen. Daardoor weet je wat er speelt en kan je ook echt proberen iets te veranderen.

Ik heb mij gekandideerd omdat ik de toekomst van Brunssum erg belangrijk vind en er veel kansen zijn op het gebeid van duurzaamheid waarop wij als gemeente kunnen verbeteren. Denk aan voorzieningen voor elektrisch rijden, zonnepanelen en het verbeteren van de bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Hier ga ik mij graag hard voor maken!

Stem daarom op 16 maart, Lijst 3: VVD Brunssum #16 Roan Smeets.

Scroll naar boven