Heb je een vraag
voor onze fractie?

Stuur een e-mail naar
mail@vvdbrunssum.nl

Maak kennis met #15: Jordy de Vaan.

Hemelder.

Ontmoet onze jongste kandidaat op #15 Jordy de Vaan

Mijn naam is Jordy de Vaan. Ik ben 15 jaar oud en ik ben opgegroeid op de Hemelder. Ik zit op het Sint-janscollege op 3 HAVO. Op mijn lagere school heb ik als toenmalig voorzitter van de leerlingenraad ingezet voor de veiligheid rondom de basisschool. Een thema waar ik mij ook in de politiek hard voor wil maken.

Ook bij het Sint-Jan zit ik wederom in de leerlingenraad. Het is mooi om ook daar weer leerlingen te vertegenwoordigen. In 2021 heb ik in Brunssum meegedaan aan de cursus politiek actief. Iets dat helemaal aansloot bij mijn interesse. Al sinds mijn 7e jaar volg ik namelijk al graag dingen die met politiek te maken hebben.

De cursus heeft mij echt aangezet om actief te worden in de politiek en mij extra in te gaan zetten voor Brunssum. Ik vind het mooi deze kans van de Brunssumse VVD te krijgen en grijp deze met beide handen aan. Dat doe ik door mij in te zetten voor de jeugd en scholen in Brunssum. Ik wil mij vooral in gaan zetten voor een betere luchtkwaliteit op scholen.

Scroll naar boven