Heb je een vraag
voor onze fractie?

Stuur een e-mail naar
mail@vvdbrunssum.nl

Maak kennis met #14: Danique Heuts.

Schuttersveld.

Mijn naam is Danique Veldman – Heuts , 25 jaar oud. Ik ben opgegroeid op de Langeberg en woon nu samen met Erik, onze dreumes Logan en hond George op Schuttersveld.

In 2019 ben ik afgestudeerd als meester in de rechten met een specialisatie in Staats- en Bestuursrecht. Sindsdien werk ik als subsidiebeoordelaar voor Rijksdienst voor ondernemend Nederland voor het plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3). Een Europees subsidieprogramma voor het ontwikkelen, verduurzamen en innoveren van de Nederlandse agrarische sector.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met evenementenorganisatie, waarmee ik probeer bij te dragen aan een bruisend en cultureel Brunssum. Ik zie culturele evenementen als een van de belangrijkste verbindende factoren voor een samenleving en ben erg trots op alle mooie evenementen die Brunssum rijk is.

Tot slot bootcamp ik, dans ik graag op festivals of in de woonkamer (hoewel ik er heel erg slecht in ben), ben ik dol op alle feestdagen die er zijn en spendeer ik mijn tijd het allerliefst met mijn fijne gezin.

Ik ben trots op onze mooie lijst en weet zeker dat we, onder leiding van Jaimy, veel kunnen betekenen voor Brunssum.

Scroll naar boven