Heb je een vraag
voor onze fractie?

Stuur een e-mail naar
mail@vvdbrunssum.nl

Davy Heuts.

Schinveld.
Kandidaat in de spotlight: 👉 #19 – Davy 👈
Mijn naam is Davy Heuts , 31 jaar oud. Ik ben opgegroeid op de Kruisberg en de Hemelder in Brunssum, en daarna heb ik nog een tijdje in het Centrum van Brunssum gewoond. Sinds 2017 ben ik woonachtig in een van de buurgemeentes van Brunssum, maar wel nog altijd heel actief in Brunssum. In dat opzicht voel ik mij een echte Brunssummer.
 
Samen met mijn vrouw, Gerrie , zoontjes Cas en Sem en hond Jive woon ik in Schinveld. Van 2010 tot 2018 was ik werkzaam als directeur eigenaar van Kabeldirect, gevestigd op het Haefland in Brunssum. Ondanks dat ik het bedrijf in 2018 heb verkocht, is Kabeldirect wel nog altijd in Brunssum gevestigd.
Ook ben ik nog altijd lid van de Brunssumse ondernemersvereniging, Business in Brunssum.
 
Afgelopen jaren ben ik als E-Commerce & Account Manager actief geweest voor een grote Nederlandse kabelfabrikant, de Twentsche Kabelfabriek. Sinds begin dit jaar ben ik werkzaam voor een internationaal bedrijf in de automotive industrie, met 21 vestigingen verdeeld over 11 landen.
 
Ondanks dat ik niet meer in Brunssum woonachtig ben, ben ik wel nog altijd erg betrokken bij Brunssum. Vanuit die achtergrond wil ik dan ook graag mijn steentje bijdragen voor Brunssum, en als er iemand is die de afgelopen jaren voor de belangen van Brunssum is opgekomen, is dat wel Jaimy van Dijk, samen met de rest van de Brunssumse VVD. Om die reden wil dan ook graag mijn steentje bijdragen, en hoop ik dat ik ook anderen kan overtuigen om op de Brunssumse VVD te stemmen.
 
Kies daarom 16 maart VVD Brunssum #19 – Davy Heuts.
Scroll naar boven