Davy Heuts.

Schinveld

Davy doet al voor de 5e keer mee met de gemeenteraadsverkiezingen voor de Brunssumse VVD. Naast dat Davy is geboren en opgegroeid in Brunssum, is hij jaren als ondernemer actief geweest op het Haefland in Brunssum, als eigenaar van Kabeldirect. Graag stelt hij zichzelf voor.

Over Davy
Mijn naam is Davy, 31 jaar oud. Ik ben opgegroeid op de Kruisberg en de Hemelder in Brunssum, en daarna heb ik nog een tijdje in het Centrum van Brunssum gewoond. Sinds 2017 ben ik niet meer woonachtig in Brunssum, maar wel nog altijd heel actief in Brunssum. Ik woon samen met mijn vrouw Gerrie, zoontjes Cas (4) en Sem (2) en hond Jive in Schinveld.

Al vanaf jonge leeftijd ben ik erg betrokken bij de Brunssumse carnaval. Zo ben ik lid van CV Kirkstroatnarren, waar ik ook prins van ben geweest. Daarnaast ben ik sinds mijn 15e actief als bestuurder bij Carnaval-Radio.nl, waar 24/7 per dag het hele jaar door Limburgse carnavalsmuziek is te beluisteren.

Studie en werk
Van 2008 tot 2012 heb ik in Sittard aan Zuyd Hogeschool, People & Business Management gestudeerd. In 2010 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht, Kabeldirect. Van 2010 tot 2018 was ik werkzaam als directeur eigenaar van Kabeldirect, gevestigd op het Haefland in Brunssum. Ondanks dat ik het bedrijf in 2018 heb verkocht, is Kabeldirect wel nog altijd in Brunssum gevestigd. Ook ben ik nog altijd lid van de Brunssumse ondernemersvereniging, Business in Brunssum.

Afgelopen jaren ben ik als E-Commerce & Account Manager actief geweest voor een grote Nederlandse kabelfabrikant, de Twentsche Kabelfabriek. Sinds begin dit jaar ben ik werkzaam voor een internationaal bedrijf in de automotive industrie, met 21 vestigingen verdeeld over 11 landen.

Brunssumse VVD
Ondanks dat ik niet meer in Brunssum woonachtig ben, ben ik wel nog altijd erg betrokken bij Brunssum. Vanuit die achtergrond wil ik dan ook graag mijn steentje bijdragen voor Brunssum, en als er iemand is die de afgelopen jaren voor de belangen van Brunssum is opgekomen, is dat wel Jaimy van Dijk, samen met de rest van de Brunssumse VVD. Om die reden wil dan ook graag mijn steentje bijdragen, en hoop ik dat ik ook anderen kan overtuigen om op de Brunssumse VVD te stemmen.

 

Heb je een vraag
voor onze fractie?

Stuur een e-mail naar
mail@vvdbrunssum.nl

Scroll naar boven